Пиши на поща
extension.bg

Произведено в България

00 359 894 293 606
Категории
Най-продаваните
Коса на стикери PLATINUM (лепеща коса) - 50/53см
Коса на стикери PLATINUM (лепеща коса) - 50/53см
Опаковката съдържа 10бр. Тегло - 25гр.
105.00 лв.
95.00 лв.
Резервни лепенки за подмяна на стикери
Резервни лепенки за подмяна на стикери
Двойно-залепваща лента за подмяна на стикери
23.00 лв.
19.50 лв.
Разтворител  за премахване на стикери
Разтворител за премахване на стикери
Течност за премахване на стикери 100ml
28.00 лв.
25.00 лв.
Линия Русия (NATURAL) 50 см
Линия Русия (NATURAL) 50 см
Коса на треса с тегло 100гр.
690.00 лв.
590.00 лв.

Причини за косопад

Причини

Косопадът е разпространен проблем сред населението, като при всеки причините са индивидуални и се проявява в различна степен. Някои от причинителите му са:

1. Стрес Отрицателните емоции имат неблагоприятно действие върху косата, което не се проявява мигновено, а след около 2-3 месеца. Виновниците за това са надбъбречните жлези, които в стресови ситуации повишават активноста си и произвеждат повишено количество норадреналин и тестостерон, които допринасят за засилване на косопада. За подобряване на това състояние е необходимо да се провери кожата на главата и да се прецени какви витамини и минерали са в недостиг, за да започнат да се приемат. Понякога от полза би могла да бъде и психотерапия.

2. Щитовидна жлеза Ако работата на щитовидната жлеза е нарушена, това често води до косопад. Лечението следва да е хормонално. 

3.Бременност Докато жената е бременна нивото на естроген в организма и е повишено, в следствие на което косата изглежда много добре, но в последствие този хормон се нормализаира, което често води до окапване на коса. Това може да се подобри, ако при забелязване на косопада започнат да се приемат витамин В6, калций, магнезий и желязо в продължение на няколко седмици. 

4. Климакс Този период от женския живот е съпроводен с понижено производство на женски хормони, което води до преобладаване на мъжките. Менопаузата е и форма на постоянен стрес, в резултат на който започва косопад. За нормализиране се препоръчва заместителна хормонална терапия. 

5. Тестостерон При жените с повишено производство на този хормон често се наблюдава оплешивяване, което е характерно за мъжете, Не се притеснявайте мили дами, не става въпрос за пълно оплешивяване, но разширяването на линията на пътя или оголване на темето са напълно възможни. 

6. Автоагресия Този проблем се характеризира с това, че организмът възприема косата ви като чуждо тяло и я отхвърля, в следствие на което косата започва да окапва частично, като се получават плешиви петна.

Но не е необходимо да са налице по-горе изброените проблеми, за да решите да се поглезите малко. Fashion Style hair extension ще се погрижи за вашето самочувствие с голямо разнообразие от висококачествена индийска коса и аксесоари за нея.

Този сайт ползва бисквитки. Прочети още Добре