Пиши на поща
extension.bg

Произведено в България

00 359 894 293 606
Категории
Най-продаваните
Коса на стикери PLATINUM (лепеща коса) - 50/53см
Коса на стикери PLATINUM (лепеща коса) - 50/53см
Опаковката съдържа 10бр. Тегло - 25гр.
105.00 лв.
95.00 лв.
Резервни лепенки за подмяна на стикери
Резервни лепенки за подмяна на стикери
Двойно-залепваща лента за подмяна на стикери
23.00 лв.
19.50 лв.
Разтворител  за премахване на стикери
Разтворител за премахване на стикери
Течност за премахване на стикери 100ml
28.00 лв.
25.00 лв.
Линия Русия (NATURAL) 50 см
Линия Русия (NATURAL) 50 см
Коса на треса с тегло 100гр.
690.00 лв.
590.00 лв.

Видове естествена коса за удължаване и сгъстяване

коси за удължаване

Нека ви запознаем и с видовете естествена коса за удължаване и сгъстяване:

Remy - В този кичур коса или треса всички косми са с еднаква насоченост, т.е. всички корени на косата са на една страна, а връхчетата- на друга. В повечето случаи тази коса е взета от един човек,наведнъж. Не е задължително да е необработвана.

Non-remy - В този кичур или треса, космите не са подредени, а разбъркани, т.е. и от двата края на косата има и връхчета и корени. Тази коса се характеризира с ниско качество и обикновено не издържа дълго. Заради различната насоченост на косъма тази коса бързо губи блясъка си и след няколко измивания започва да се заплита. Този вид коса е най-евтина, защото е остатъчна и идва най- вече от центровете занимаващи се с обработка на Remy коса.

Virgin (Необработвана) - Това е коса, която след като е придобита не е претърпяла никаква обработка, освен измиване и изчистване или евентоално е покрита с силиконово покритие за блясък и мекота. По принцип означава, че не е била третирана с нищо и преди отрязването и. Необработената коса в повечето случаи е Remy и тя е по-издръжлива и по-качествена от обработената. Също така от всички видове коса, тази най-добре реагира на боядисване.

 Non-virgin (Обработвана) - Под обработвана се разбира къдрена или боядисвана или в повечето случаи и двете. Прилага се и друг вид обработка, който представлява накисването на косата в киселина, с което се цели да се стопи най- горният слой кутикула или т.н. "люспи". Прави се за да се предотврати обръщането на въпросните люспи, косата да остане лъскава за повече време, както и да не се заплита. Също така се прилага за да се изтъни косъма и да стане подходящ за европейската коса, която е по-тънка. Тази обработка се прилага основно за Non-remy коса или Double Drawn косата. Киселината също уврежда косъма и съответно животът му се скъсява, поради което и тази коса се смята че е с по - ниско качество от Virgin hair. Косъмът се покрива със силиконов слой, който издържа около 4 - 5 измивания. След отмиването му косата губи блясъка и мекотата си.

Single Drawn - Този вид коса е винаги Remy, защото е взета от един донор. Също така космите в този кичури коса са с различна дължина. Тази коса е най - качествената и най - скъпата, защото няма нужда от технологична обработка за постигане на Remy качество.

Double Drawn - Тази коса е ръчно обработена и космите са с еднаква дължина. Този вид коса в повечето случеи не е Remy и се налага да се използва технологията за постигането на Remy качеството.

Този сайт ползва бисквитки. Прочети още Добре