Пиши на поща
extension.bg

Произведено в България

00 359 894 293 606

Често задавани въпроси

Въпроси

Тук може да намерите отговорите на това, което Ви затруднява в сайта.
Какви коси предлагаме?

Fashion Style Hair Extension работи само и изцяло с индийска коса (среден косъм) поради причината, че структурните и свойства и характеристики напълно се допълват с европейската коса.
Диаметърът на европейската коса е от 55 до 85 микрона и това се нарича тънък или среден косъм. Напречното и сечение е овално.
Диаметърът на индийската коса е от 60 до 90 микрона и това се нарича среден или тънък косъм. Напречното и сечение е овално.
Диаметърът на китайската коса е от 100 до 130 микрона и се нарича дебел косъм. Напречното и сечение е кръгло и тя е много груба, тежка, рошеща се и е много суха.
Най-добрият избор на extension от трите типа коса е средният косъм с диаметър от 70 до 80 микрона, тъй като този тип коса е мека на допир и е с най-добра гъвкавост от трите вида коса, и е лесно податлива на обработка за прически (къдрене, изправяне и боядисване). 

За сравнение: 1 микрон е една хилядна от милиметъра, следователно 10 косъма от по 100 микрона са с обща дебелина 1 милиметър. 

НИЕ НЕ РАБОТИМ С КИТАЙСКА КОСА!!!

Какво значи remy hair?

Remy качеството обяснено по лесния начин означава, че всички косми в extension са подредени в една и съща посока, както е на вашата глава, тоест всички корени са от едната страна, а всички връхчета - от другата. Това качество запазва кутикула на косъма, предпазва косата, балансира и запазва устойчивостта и здравината на косъма. По този начин косата в никакъв случай не може да се заплете и това позволява в крайна степен приятен допир и повече плавност при разресването и. За да се получи подобен резултат тези, които не използват remy качеството, унищожават баланса на косата с много силна киселина, използват агресивни силикони и багрила. Това разлага цялата пигментация на косата, наречена PHEOMELANIN. Последствията от целия този стрес веднага се провокират след първите няколко измивания на косата и предизвикват нейното разрошване и заплитане. Последиците са загуба на целия блясък, мекота и гладкост.

Какво количество коса ни е нужно за пълно удължаване и сгъстяване?

Всичко зависи от вашата собствена коса и от това какво искате да постигнете.
При жени с по-редки и къси коси естествено е нужно по-голямо количество коса за пълно удължение и сгъстяване.
При използване на кичури с кератин са Ви нужни около 100 - 150 кичура.
При използване на Stick Hair (залепваща коса) са нужни около 35 - 50 стикера.
При използване на шита коса (косите със система на оплитане) са нужни 80 - 120 грама. Грамажът на една треса от Fashion Style Hair Extension е 100 грама.

Как да поддържаме правилно extension?

За поддръжката на косите, които предлагаме не се изисква много време и грижи, поради факта, че Fashion Style Hair Extension работи само с качествени индийски коси.
Тъй като extension не е вкоренен в скалпа Ви, той има склонност към дехидратиране и за това съветът, който можем да Ви дадем е да се използват нашите висококачествени козметични продукти за коса, които да подхранват и хидратират както вашата собствена коса, така и extension-а.
При разресване и миене на косата движенията не трябва да бъдат кръгови, а да са с посока от горе на долу, за да се избегне евентуално заплитане на extension-а.

Ще се повреди ли моята коса след използването на extension?

Ако закупената от нас коса се постави от специалист, кичурите с кератин по никакъв начин не могат да повредят вашата собствена коса, тъй като кератин има и в собствената ни коса. Той представлява един много еластичен протеин и е една от основните съставки на косъма.
Stick Hair (залепваща коса) и системата на оплитане (шита коса) са най-безопасните, бързи и лесени начини за одължаване и сгъстяване, тъй като косата може да се сваля и поставя от самите вас, когато си поискате само в рамките на 10-20 минути за Stick Hair и 1-2 минути за тресата, която се прикача с помощта на клипси.

Колко време може да се използва extension?

Кичурите с кератин могат да се използват от три до четири месеца, след което е нужна подмяна на кичурите.
При Stick Hair (залепваща коса) периодът на ползване е между един и два месеца, но хубавото при този продукт е, че може да се ползва няколкократно с помощта на двойно залепващото и ултра тънко тиксо на Fashion Style Hair Extension.
При удължаване чрез метода на оплитане (шита коса) продължителността на използване може да е до няколко години, в зависимост от термичната и химична третация на косата от самите вас.

Можем ли да третираме екстеншъна химично или термично?

Можете да третирате екстеншъна така, както вашата собствена коса. Той е устойчив на къдрене, изправяне, боядисване, миене, сушене и т.н.

Намирам се в чужбина! Може ли да ми изпратите поръчката до тук?

За този въпрос моля използвайте формата за връзка с нас, която се намира долу в дясно, за да може да уточним подробностите по доставката. Също така можете да използвате телефоните за контакт, които са на началната страница на сайта.

Може ли да се плува с extension в морето или басейн?

Солената морска вода, както и хлорът в басейните могат да дехидратират или променят цвета на удължението. Ако все пак се намокри екстенжъна, използвайте козметичните продукти на Fashion Style hair extension по следния начин: Измийте го веднага със сладка вода, след което го измийте с Natur Shampoo след което изплакнете отново със сладка вода и накрая използвайте Natur Cream. След което не решете удължението, а го оставете на слънце или на проветриво място да изсъхне.

Този сайт ползва бисквитки. Прочети още Добре